— Tervetuloa Nordic Genexin NextGen Health Academyn koulutusalustalle

Nordic Genex NextGen Health Academy tulkintakoulutuskurssi 2023-2024

Tarjoamme tällä koulutusalustallamme tulkintakoulutuskursseja ja viimeisimmässä 2023 päättyneessä 10 luennon etäopetuskoulutuksessa kävimme läpi DNA Terveys -geenitestin osa-alueita sekä siihen saatavia lisäosia. Jokaisen aihealueen koulutuksessa käytiin läpi testin sisältämät geenit, niiden merkitys ja vaikutukset sekä miten analysoituja tuloksia tulkitaan suhteessa muuhun terveysdataan ja mahdollisiin terveydellisiin haasteisiin. Terveysdatan yhdistäminen ja analysointi mahdollistaa paremman ja tarkemman palvelun asiakkaille. 

Uusi kurssivuosi (12 kk) on alkanut 1.6.2023 (heinäkuussa kesälomatauko), ja kurssit jatkuvat syksyllä 16.8. alkaen livewebinaareilla kolmen viikon välein kesäkuuhun 2024 asti. 

Kaikki luennot ovat katsottavissa koulutuksiimme osallistuville koulutusalustallamme tallenteina. Joten sinun on mahdollistatulla mukaan myös kesken kurssikautta, koska voit katsoa aiemmatjaksot tallenteina.

Luentosarjan läpikäyneet voivat halutessaan osallistua loppukokeeseen, jonka läpipäässeet saavat NextGen Health Academyn myöntämän virallisen testitulkitsijasertifikaatin. Aikaisemmin Nordic Genexin tulkitsijakoulutuksen läpikäyneiden sertifikaatit ovat voimassa, mutta oman osaamisen päivitys on luonnollisesti tärkeää ja toivottavaakin, koska meillä on paljon uutta ja asiakaspalvelua parantavaa tietoa.

Jos olet kiinnostunut koulutuksista, ota yhteyttä annika@nordicgenex.com
Created with