— Terveyden uusi aikakausi on täällä

NextGen Health Academy

Oletko terveydenhoidon ammattilainen tai alalle pyrkivä? Kiinnostaako sinua geenitestien tulkitseminen, terveysdatan analysointi sekä yksilöllinen ravitsemus ja elämäntavat terveyden edistämisessä sekä sairauksien ennaltaehkäisemisessä?
Tarjoamme Nordic Genexin NextGen Health Academyn webinaareja geenitestien ja terveysdatan tulkintaan, joilla pystyt auttamaan asiakkaitasi terveyden ylläpidon ja sairauksien ennaltaehkäisyn tiellä monipuolisesti ja ennen kaikkea yksilöllisesti. Webinaarimme on tarkoitettu mm. terveydenhoidon ammattilaisille, ravintoterapeuteille ja kaikille niille, joita kiinnostaa terveyden uuden aikakauden mukanaan tuomat uudet menetelmät ja analyysit. 
Varaamme oikeuden hyväksyä tai hylätä osallistumisen koulutuksiin. Jos olet epävarma soveltuvuudestasi, ota yhteys Annika Kalviaan,   annika@nordicgenex.com tai +358 400 53 8833.

— NextGen Health Academy

Ensimmäinen koulutusohjelma, joka yhdistää kaikki terveyden osa-alueet parempien hoitotulostan saavuttamiseksi.

Katso esittelyvideo tästä!

Write your awesome label here.
— Maksulliset webinaarit

Koulutuksia ja luentoja terveydenhoidon ammattilaisille 

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
— Ilmaiset webinaarit

Webinaareja terveydenhoidon ammattilaisille ja kuluttajille

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

236+

Hours of content
— Missio

Johtavaa Terveysalan Online-koulutusta

Tarjoamme sinulle hienon verkkokoulutusalustan, jolla annamme sinulle mahdollisuuden päästä kiinni tämän planeetan ainutlaatuisimpiin ja parhaimpiin tapoihin edistää yksilöllisistä ja ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.
  • Nutrigenomiikka
  • Epigenetiikka
  • Terveysdatan analytiikka
  • Elämäntavat ja ravitsemus
— Visiomme

Olemme täällä luodaksemme sinulle uusia mahdollisuuksia

Meidän visiomme on maailma, jossa ihmiset oppivat luotettavaan terveystietoon pohjautuen ymmärtämään yksilöllisten ravitsemus- ja elämäntapavalintojen merkityksen ja menestymään sen avulla sairauksien ehkäisyssä ja terveyden ylläpitämisessä.

Avarakatseisuus

Tulkintamahdollisuutesi ja ymmärryksesi monipuolistuvat, kun pääset avullamme tarkastelemaan terveyteen vaikuttavia asioita useista eri näkökulmista. 

Kaukonäköisyys

Ymmärrämme, että ammattisi huipulla pysyminen vaatii kouluttautumista tehokkaasti ja tuloksellisesti. Tästä syystä on hyvä suunnitella jo hyvissä ajoin, mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan ja miten siihen kannattaa valmistautua itseään kouluttamalla.

Laadukkuus

Kehitämme koko ajan myös itseämme, olemme uteliaita ja perehdymme uusimpiin kansainvälisiin tutkimuksiin terveyden saralla. Tällä varmistamme, että opiskelijana saat laadukasta opetusta ja tarvitsemasi pätevyyden asiakkaidesi tai potilaidesi palveluun.

— Mitä me tarjoamme

Päivitä Osaamisesi Terveyden Uudelle Aikakaudelle

Olemme kouluttaneet terveysalan ammattilaisia useita vuosia, mutta nyt olemme siirtyneet niin koulutuksen kuin menetelmien suhteen Terveyden Uudelle Aikakaudelle.

Nordic Genexin NextGen Health Academy:

  • Nutrigenomiikan ja Epigenetiikan huippuosaamista
  • Terveyssektorin edistyksellisintä koulutusta
  • Toiminnallisten kokeiden soveltamista käytäntöön
  • Terveysdatan analysointia ja tulkintaa
  • Avaimet yksilölliseen terveydenhoitoon

500+

Happy learners
— Olemme täällä auttaaksemme sinua

Haluatko liittyä yhteisöömme?

Rekisteröidy saadaksesi sisäpiirin tietoja ja terveydenhoitoon liittyviä uutisia. 
Thank you!
Drag to resize
Created with